Bøger / skønlitteratur / roman

Lucy


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Line Lyng undersøger både et bestialsk mord på en lastbilchauffør samt en teenagers mystiske forsvinden, begge hændt 25 år tidligere, og bliver inddraget personligt i sagerne. Spørgsmålet er om der er en forbindelse imellem de to hændelser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 31. aug. 2017

Krimien er tredje bind i serien om journalisten Line Lyng. Hun bliver indblandet i to gamle mystiske hændelser som fandt sted 25 år tidligere og som viser sig at være farligere end antaget. For alle læsere af femikrimier.

Forfatter Lotte Dalgaard har skrevet tredje bind i serien om journalisten Line Lyng. Første bog i serien hedder Tvillingesagen. I bogen "Lucy" undersøger Line to hændelser som fandt sted 25 år tidligere, henholdsvis et brutalt og bestialsk mord på en lastbilchauffør på en rasteplads og teenagepigen Anna Warbergs forsvinden. Da Warberg som voksen bliver fængslet og sigtet for narkotikasmugling på øen Jersey, tager Line derover for at interviewe Warberg til en artikel, og hun tager sin lille datter med. Men da datteren pludselig forsvinder sporløst fra hotelværelset, bliver Line indblandet personligt. Hvem har kidnappet datteren? Og er der en forbindelse imellem Warbergs forsvinden 25 år tidligere og den myrdede lastbilchauffør?.

En underholdende krimi som nok især vil tiltale kvindelige krimilæsere.

Ønskes en lignende femikrimi, kan forfatteren Therese Philipsens krimier anbefales. Hendes debutroman hedder Den tjekkiske forbindelse.


litteratursiden.dk

d. 29. sep. 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 29. sep. 2017

Gedigen femi-krimi med journalisten Line Lyng, der bliver involveret i en gammel sag om en forsvunden teenagepige. Line Lyng er journalist på et nordsjællandsk dagblad, og da hun har gode relationer t...