Bøger / faglitteratur til børn

Lufthavn


Beskrivelse


Om hvad der sker i lufthavnen, når man skal rejse, og når man man lander et andet sted i verden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. jan. 2018

To letlæste bøger i serien "Første fakta" om henholdsvis flag og lufthavne. Bøgerne kan læses af børn mellem 7 og 9 år af interesse eller ved faglige læsekurser i indskolingen.

Bøgerne har lix 11 og er opbygget ud fra den velkendte skabelon, som er standard i serien "Første fakta": 7 opslag, hvor den venstre side består af en kort tekst sat i afsnit og den højre side indeholder en eller flere illustrationer, der passer til teksten. Bogen om flag fortæller bl.a. om flags mange forskellige symboler og de situationer, vi anvender flag i. I bogen om lufthavnen lærer vi om, hvad der sker, fra vi ankommer til lufthavnen til vi lander i et andet land.

Det er to gode bøger, som lever op til seriens vanlige høje standard. Velskrevne med godt fagligt indhold.

Man kan læse mere om flag i de lidt sværere bøger DannebrogBogen om flagFly og Bogen om flag. Vil man læse om lufthavne kan bogen Fly anbefalesMan kan læse mere om flag i de lidt sværere bøger Dannebrog og . Vil man læse om lufthavne kan bogen Fly anbefalesMan kan læse mere om flag i de lidt sværere bøger Dannebrog og Bogen om flag. Vil man læse om lufthavne kan bogen anbefales.