Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Luis Suárez


Beskrivelse


Fortæller historien om Luis Suárez (f. 1987), hans store fodboldtalent og hans mange skandaler på banen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 18. okt. 2016

Luis Suárez er en spændende fodboldspiller både på og udenfor banen. Denne bog i serien "Jeg læser. Sport" fortæller historien om ham, hans store fodboldtalent og hans mange skandaler på banen. Bogen kan læses af børn mellem 8 og 10 år.

Bogen fortæller historien om den fattige dreng fra Uruguay med det store fodboldtalent, som bliver til en af nutidens største og mest målfarlige angribere. De forskellige emner fortælles over to sider, som udover selve teksten også indeholder store fotos og faktabokse. Teksten er sat i korte afsnit og har lix 18.

Det er en fin letlæst bog om Suárez, som fodboldglade piger og drenge vil være glade for at læse.

Vil man læse mere om Suárez, kan det anbefales at kaste sig over den lidt sværere Alt om Messi, Suárez & NeymarNeymarFC Barcelona, som fortæller den spændende historie om fodboldverdenes bedste angrebstrio, som Suárez er en del af. Vil man læse om andre fodboldspillere eller -klubber, kan man i denne bogs serie finde mange andre spændende bøger som fx Neymar og FC BarcelonaVil man læse mere om Suárez, kan det anbefales at kaste sig over den lidt sværere Alt om Messi, Suárez & , som fortæller den spændende historie om fodboldverdenes bedste angrebstrio, som Suárez er en del af. Vil man læse om andre fodboldspillere eller -klubber, kan man i denne bogs serie finde mange andre spændende bøger som fx og FC BarcelonaVil man læse mere om Suárez, kan det anbefales at kaste sig over den lidt sværere Alt om Messi, Suárez & Neymar, som fortæller den spændende historie om fodboldverdenes bedste angrebstrio, som Suárez er en del af. Vil man læse om andre fodboldspillere eller -klubber, kan man i denne bogs serie finde mange andre spændende bøger som fx Neymar og .