Musik / soul

Lukas Graham blue album


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Thomas Tiedje

d. 15. apr. 2016

Forleden hørte jeg om en fyr, der havde fundet på et browserplugin der erstattede ordene "Lukas Graham" med "Hitler" på websites og Facebook. Årsag: Han var dødtræt af at læse om Lukas Graham alle vegne (!). Sandt at sige er knægten fra Fristaden Christiania, der snart skal være far, da også på alles læber, men det er ikke uden grund: Lukas Graham er slået igennem internationalt, og hans sprøde soul, der ikke sjældent kan minde om James Blunt, er gået til tops i England, USA og Australien. Det her er den internationale udgave af Lukas Grahams andet album med bl.a. storhittet og den fine melodi om livets forgængelighed "7 years" samt de første hits fra 2012-debuten "Drunk in the morning" og Better than yourself". I USA gik det direkte ind på andenpladsen på Billboards top 100, og Graham har i det hele taget overgået selveste Aqua som dansk musikeksport-succes.


Gaffa [online]

d. 17. juni 2015

af

af

Michael José Gonzalez

d. 17. juni 2015

"Til trods for, at der helt tydeligt er kælet for detaljerne i studiet - eller måske netop derfor - er det nemlig en noget mere fersk version af Lukas Graham, vi møder på dette blå album, hvor der er længere mellem de kåde øjeblikke, der prægede den noget mere organiske debut. Det er simpelthen for pænt og poleret langt hen ad vejen".


Berlingske tidende

d. 17. juni 2015

af

af

Michael Charles Gaunt

d. 17. juni 2015

"Hvad er det så for en Lukas Graham, vi møder her tre år efter debutalbummet? Tydeligvis én, der er blevet lidt ældre og mere eftertænksom. Men også én, der heldigvis ikke har glemt, hvordan man fester.Den nye mere følsomme side møder vi allerede på det flot udfoldede åbningsnummer »7 Years«, hvor han dykker ned i en række afgørende punktnedslag i sit liv for til sidst at spekulere over, hvordan tingene vil se ud for ham, når han engang bliver 60. Det er lidt af en rejse på fire minutter ... En popplade, der langtfra er perfekt, men som ikke desto mindre tør satse hele butikken".


Politiken

d. 17. juni 2015

af

af

Kim Skotte

d. 17. juni 2015

"Efter den succesfulde debut har han fået grunker nok til at tage springet til Hollywood, og manden og bandet, der deler navn, har brugt dem fornuftigt på det andet album. En flot produktion, men stadig intim og med rødderne i behold ... Den lækre soulstil fra Californien flyder stadig fra et musikalsk gemyt, der blander kortene efter sit eget hjemmestrikkede hoved og kan den svære kunst at lave et hit, så det lyder lige så let og uhøjtideligt som at smutte en mandel med stemmelæberne. Snittet er amerikansk, og man får en duft af det søde liv med krydderurt, strip og Bourbon".


Information

d. 1. apr. 2016

af

af

Anna Ullman

d. 1. apr. 2016

"Eksportsuccesen Lukas Graham hæver sig over det banale ved at bruge tabet som kreativt brændstof".