Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Lukas Graham


Beskrivelse


Om den danske sanger Lukas Grahams (f. 1988) liv og karriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2016

af

af

Inge Lykke

d. 18. aug. 2016

Lukas Graham er navnet på det band, hvor Lukas Graham er sanger. De kalder deres musikstil for ghettopop og har mange fans. Bandet har ligget nummer to på hitlisten i USA med singlen "7 Years". For 8-10-årige.

Lukas blev kendt allerede som lille, hvor han spillede Grunk i tre film om Krummerne. Han voksede op på Christiania, og som barn sang han i drengekor og kirkekor. De første ret vilde koncerter spillede gruppen på Christiania. På deres første turne rundt i landet i 2011, solgte de mere end 30.000 billetter. I marts 2012 kom bandets første album, og samme måned vandt de X Factorfinalen. I andre lande er der også mange, der er vilde med Lukas Graham. Bogen er udgivet i serien "Fagklub. Blå" fra Alinea. Illustrationerne er helsides fotos. Teksten er sat i korte linjer. Der er to QR-koder til videoer.

Super fin fagbog om en kendt og dygtig sanger. Det er godt at man også hører om nedture i Lukas' liv. Lukas opgav jurastudiet og fulgte sin drøm. Det kræver mod og talent.

I samme serie er tidligere udkommet fx Christopher. Bøgerne i serien "Fagklub" minder om serien "Faktisk" fra Gyldendal. Gyldendals serie er dog lidt lettere.