Bøger / faglitteratur til børn

Luksusbiler


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2015

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 25. juni 2015

Bog i fagbogsserien "Barske biler" med flotte billeder, tekniske fakta og detaljer om 10 af de dyre, nyere luksusbilmodeller, især for bilfans på 10-13 år.

Bogen fortæller om luksusbiler, hvad der gør dem til luksusbiler og deres historie. Der præsenteres 10 bilmærkers nyere modeller med tekst og fakta om fx hastighed, antal hestekræfter og særlige detaljer, som fx gearkasse eller særlig komfort og luksus i kabinen. Der er mindst et stort farvebillede af hver bilmodel, og 2 mindre billeder af tekniske detaljer. Det er bilmærker og modeller som Lexus LS600H, Audi A8 w12 quattro og Mercedes Benz C300, hvor der fx fortælles om sikkerhedssystemet i bilmodellen med 7 airbags, hvor sideruderne også bliver dækket ved sammenstød. Der er udover de 10 biler et opslag om Cadillac One, som er den amerikanske præsident bil. Bagest i bogen er der en ordliste, som forklarer nogle af de tekniske udtryk. Der er en kortfattet litteraturliste med fx bøger om sportsvogne og 2 hjemmesider.

Bogen er fascinerende, spændende og interessant. Det er en bladre- og oplevelsesbog, der vil tiltale bilinteresserede i målgruppen.

Der er ikke andre bøger om luksusbiler for målgruppen Lastbiler.Informationer og udgaver