Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lulu til mini ol


Beskrivelse


Der er mini ol i byen og far synes Lulu skal deltage. Lulu er nervøs for om hun er dygtig nok. Men da Sisi hjælper hende, begynder hun at tro på at hun godt kan være med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2019

af

af

Stine Bille

d. 28. jan. 2019

3 bøger i en ny serie. Lulu er lige flyttet til Søby. Her lærer hun Sisi at kende, Sisi har en pony. Lulu lærer at ride, og ønsker sig brændende sin egen pony, og mon hun kan klare et mini ol? For de 7-8-årige.

Her er en ny serien om den hesteglade pige Lulu. I den første bog "Lulu og Sisi" er Lulu lige flyttet til Søby sammen med sin mor og far. Ved siden af bor pigen Sisi og hun har en pony. Lulu prøver at ride på den og synes det er mægtigt sjovt. I den anden bog "Lulu får en pony" er det snart jul. Og Lulu har et eneste ønske: en pony. Hun kan næsten ikke tænke på andet og drømmer om en pony om natten. I den tredje bog "Lulu til mini ol" har Lulu fået sin egen pony Uno. Far ser et opslag om mini ol i byen, og synes Lulu skal melde sig til. Lulu er nervøs for om hun er dygtig nok. Men da Sisi begynder at hjælpe hende, begynder hun at tro på at hun godt kan være med. Bøgerne indgår i serien "ABC-lydret" niveau D, og de har lettal 12.

Det er helt sikkert en serie som vil glæde de hesteglade begynderlæsere. Bøgerne er illustreret med farverige tegninger som understøtter historien, og fortæller flere steder mere end teksten.

Der findes flere gode letlæste bøger om ponyer fx Adams ponyPlaneten Pony - Bølle-Alf eller Planeten Pony - Bølle-AlfDer findes flere gode letlæste bøger om ponyer fx Adams pony eller .