Bøger / faglitteratur / opskrifter

Lun : strik og hækling til mor og baby


Beskrivelse


29 hækle- og strikkeopskrifter på tøj, tæpper og legetøj til graviditeten og den første tid efter. Opskrifterne giver øvede strikkere og hæklere ny inspiration og mulighed for at videreudvikle egne designs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 3. aug. 2018

Indbydende strikke- og hæklebog med opskrifter på beklædning og accessories til mor og baby. Opskrifterne giver øvede strikkere og hæklere ny inspiration og mulighed for at videreudvikle egne designs.

29 hækle- og strikkeopskrifter på tøj, tæpper og legetøj til graviditeten og den første tid efter at den lille nye er kommet - børnestørrelserne går fra præmatur til 18 mdr. Bogens fokus er lagt på bløde, varme strikkeprojekter, der hygger og luner. Alle opskrifter er illustreret med fotografier i en afdæmpet farvepallette, hvor blå, grå og beige er gennemgående. Alle opskrifterne er opkaldt efter karakterer fra den nordiske børnelitteratur. På hjemmesiden www.lutteridyl.dk er der inspirationsvideoer til hækleprojekterne.

Flot og gennemillustreret strikke/hæklebog, der indbyder til redebygning og hygge mellem mor og baby. Opskrifterne er ikke for begyndere, men garvede håndarbejdsentusiaster vil få ny inspiration til store og små projekter.

Bogen er et samarbejde mellem Thea Rytter, der har udgivet strikkebogen Ingen strikkedarerLutter løkkerLækre hæklerier til mor & barnStrik til mor og barn og Jeanette Bøgelund Bentzen, der har udgivet tre bøger i serien Lutter løkker. Der findes et hav af hækle- og strikkebøger til mor og barn fx den fine Lækre hæklerier til mor & barn eller Strik til mor og barn der har strik til de lidt større børnBogen er et samarbejde mellem Thea Rytter, der har udgivet strikkebogen Ingen strikkedarer og Jeanette Bøgelund Bentzen, der har udgivet tre bøger i serien . Der findes et hav af hækle- og strikkebøger til mor og barn fx den fine Lækre hæklerier til mor & barn eller Strik til mor og barn der har strik til de lidt større børnBogen er et samarbejde mellem Thea Rytter, der har udgivet strikkebogen Ingen strikkedarer og Jeanette Bøgelund Bentzen, der har udgivet tre bøger i serien Lutter løkker. Der findes et hav af hækle- og strikkebøger til mor og barn fx den fine eller Strik til mor og barn der har strik til de lidt større børnBogen er et samarbejde mellem Thea Rytter, der har udgivet strikkebogen Ingen strikkedarer og Jeanette Bøgelund Bentzen, der har udgivet tre bøger i serien Lutter løkker. Der findes et hav af hækle- og strikkebøger til mor og barn fx den fine Lækre hæklerier til mor & barn eller der har strik til de lidt større børn.