Bøger / skønlitteratur til børn

Luna får en kat


Beskrivelse


Billedbog. Luna vil gerne have en kat. Hun låner bøger om katte på biblioteket og lærer hvordan man passer en kat. Og så går hun til katte-internatet sammen med mor for at vælge en kat.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2018

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 13. feb. 2018

Luna ønsker sig inderligt en kat og får endelig overtalt sin mor til at hente en på et katteinternat. Billedbog for de 3-4-årige.

Luna vil gerne have en kat og låner bøger på biblioteket for at lære hvordan man skal passe og lege med en kat. Hendes mor tager hende med på et katteinternat for at vælge en kat og hun vælger en grå kat som hun kalder Makeda. Hun passer den hver dag, leger med den og læser godnathistorie for den. Bogen indeholder reklame for Kattens værn. McQuinn har tidligere skrevet fire billedbøger om Luna og to billedbøger, der fortæller om Lunas lillebror, Leo.

En sød billedbog om den glade pige Luna der ønsker sig en kat. Fortæller simpelt om hvad det kræver at have en kat og om kattens behov. Korte sætninger og farverige tegninger.

I Chi Shin får en hundJeg vil ha' en løve og Jeg vil ha' en løve er emnet også drømmen om et kæledyrI Chi Shin får en hund og er emnet også drømmen om et kæledyr.Informationer og udgaver