Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Luna Linea vil på ferie


Beskrivelse


Luna Lineas og mors ferieplaner stemmer ikke overens. Luna Linea vil flyve og på hotel med pool og spise is, mens mor vil ligge i haven og læse i sin bog. Luna Linea bliver utilfreds og lukker sig inde på sit værelse, men så tager mor affære.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Pia Gunilla Park

d. 11. feb. 2016

Luna Linea vil så gerne flyve på hotelferie og dase ved poolen og spise is. Men hun er fanget hjemme i haven sammen med mor. Kan man overhovedet få en dejlig ferie uden flyver, pool og is? For 6-8-årige.

Luna Lineas bedste ven er fløjet på ferie og spiser garanteret masser af is. Luna Linea skal bare holde ferie hjemme sammen med mor. Det er totalt kedeligt, synes hun. Mor foreslår, at de kan cykle til stranden eller tage på telttur, men Luna Linea vil kun have luksus. Mor tager fusen på Luna Linea og pludselig er ferien i haven slet ikke så kedelig alligevel. "Luna Linea vil på ferie" er 7.bog om den gæve pige Luna Linea, i serien "Dingo. Luna Linea".

Sød og velfortalt humoristisk historie om, at man ikke altid behøver være omgivet af luksus for at have det godt. Bogen har fine billeder, der støtter handlingen godt, og skriften er stor og letlæselig.

Bøgerne om Luna Linea har samme fine humoristiske klang som Jørn Jensens serie om Palle og hans far fx Palle skal på ferie.