Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Lying game. Bind 1 : Den enes død


Beskrivelse


Emma finder en aften ved computeren frem til sin ukendte tvillingesøster Sutton. Hun får med det samme et mailsvar fra Sutton. Hvad Emma ikke ved er, at Sutton på det tidspunkt er død. Emma vil finde ud af, hvem der myrdede Sutton, og indtager sin døde søsters plads.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2011

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 2. sep. 2011

Ungdomsbog til alle unge mellem 12-18 år, der elsker en spændende, gysende, velskrevet og ikke mindst helt vildt fængende historie.

Bogen blev læst i ét hug en aften, med følelsen af hele tiden af have én siddende ved min side - en gysende følelse, som der ikke var tid til at tage sig af, fordi bogens handling fyldte det hele. Og nu er det, der fylder det hele, hvornår kommer det næste bind? Forfatteren står bag bestseller-serien "Pretty little liars", som ikke er kommet i bogform på dansk, men som har kørt og kører som meget populær serie på Kanal 4. Her kommer hun på første gang på dansk med en ny serie på fire bind. Denne serie er også planlagt som kommende tv-serie. Emma finder en aften ved computeren frem til sin ukendte tvillingesøster Sutton. Hun får med det samme et mailsvar fra Sutton. Hvad Emma ikke ved er, at Sutton på det tidspunkt er død. Før Emma ved af det, er hun hvirvlet ind i et uoverskueligt spil. Emma vil finde ud af, hvem der myrdede Sutton, og indtager sin døde søsters plads, men vil Suttons venner, forældre og kæreste tro på, at Emma er den, hun giver sig ud for at være? Når første bind slutter er der både en fin afrunding, men også en cliff hanger til bind to.

I stil og stemning er vi i serierne "Pretty little liars" og Gossip girl, her tilsat en underliggende thriller stemning.

Min anbefaling er: Køb bogen, læs den og skynd jer at formidle den videre til alle unge, I kommer i nærheden af. For det har både bogen og de unge fortjent.