Bøger / skønlitteratur / roman

Lykkens tinde


Beskrivelse


Vampyrkrigeren Thorment forsøger at komme sig over sin mages død og har inviteret den selvudslettende No'One ind i sit soveværelse. Men formår han også at lukke hende ind i sit hjerte?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 6. juni 2018

Den sørgende vampyrkriger Thorment kan ikke slippe mindet om sin afdøde mage. No'One vil gøre alt for at hjælpe ham. Men er det for sin egen eller Thorments skyld? Del 14 og 15 i den saftige vampyrserie "The black dagger brotherhood" for voksne.

Englen Lassiter er tæt på at give op. Hans mission er, at sikre at Thorment kommer videre efter sin mages død og lukker sit hjerte op for en ny kvinde. Lassiter har udset No'One til denne opgave. Hun skjuler sig bag en stor kappe og tvinger sig selv til at agere tjenestepige for de mægtige vampyrkrigere. Efter langvarig mishandling og voldtægt ved hun ikke længere, hvem hun er og forsøger at give sit liv indhold ved at være noget for andre. Xhex kæmper for at få lov til at deltage i de drabelige kampe på lige fod med de mandlige krigere. Men hendes mage John er for bange for at miste hende og det driver en kile gennem deres ægteskab. Bastardernes Forbund forsøger at afsætte den mægtige vampyrkonge Wrath, så broderskabet må både bruge list og blodig vold for at vinde krigen.

Disse 2 nye bind i serien om "The Black Dagger Brotherhood" er som forgængerne fyldt med blod, sex og gamle vampyrtraditioner. Murstensromanerne er underholdende og fyldt med dampende begær og hed sex. De 2 bind kunne dog sagtens have været slået sammen til ét.

Fans vil også elske Charlaine Harris' bøger om Sookie Stackhouse. Denne serie starter med Død indtil solnedgang.