Bøger / faglitteratur

Lysarbejder i den nye tid : lyt til din sjæls kalden, og spred dit indre lys


Beskrivelse


Få kontakt med dit indre lys. På den måde kan du få forbindelse til din spiritelle natur, og begynde at dele dit lys med andre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2016

af

af

Merete Trap

d. 21. apr. 2016

Få kontakt med dit indre lys. På den måde kan du få forbindelse til din spiritelle natur, og begynde at dele dit lys med andre. For læsere af spirituel selvhjælpslitteratur.

Først i bogen er en introduktion, hvor vi hører om forfatterens baggrund. Herefter er bogen opdelt i fem dele med overskrifterne "Jeg mistede alt og fandt mig selv", "Tænd dit lys", "Arbejd med dit lys", At leve i lyset" og "Vær lyset". Mange af kapitlerne fylder kun en enkelt side og har titler som fx. "Lev i lyset", "Du er her af en grund", "Din sjæls formål", "Du er guddommelig" og "Dine åndelige vejledere venter". Dette er Rebecca Campbells første udgivelse der er oversat til dansk.

Bogen starter med et citatet "Verden vil blive reddet af den vestlige kvinde" af Dalai Lama og dette er meget betegnende for linjen i bogen. Udgangspunktet i denne bog er, at vi skal komme i bedre kontakt med vores spirituelle natur og på den måde tænde vort indre lys. Bogen kan både læses fra ende til anden eller man kan slå op på en enkelt side, og lade sig inspirere og vejlede. Denne lektør er selv kvinde og spirituelt interesseret, og finder bogen nem at gå til, brugbar og mærker en stor ro strømme gennem bogen. Nogle vil muligvis finde den en smule for "amerikansk".

Bogen kan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser, som har fokus på en form for indre harmoni. Her kan fx nævnes Skygger før daggry.