Bøger / faglitteratur / øvelser

Lysets sang : at synge med engle : om at manifestere guddommeligt lys gennem stemmen til healing, løft og personlig udvikling


Beskrivelse


Om sangens udviklende virkning og anvisning til sangteknikker og spirituelle øvelser, der frigør stemmen og sangglæden. Desuden anderledes salmer, der er meditative sange.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 6. mar. 2015

Hvordan arbejder man med at synge med sin frie stemme, at give sin sjæl udtryk og dermed også fremme egen udvikling? Forfatteren er konservatorieuddannet sanger og sangpædagog og bogen vil tiltale spirituelt søgende og interesserede i selvudvikling og det guddommelige.

Bogen beskriver sangen, som det menneskelige udtryk, der forener krop, sjæl og ånd, som healer og forløser, og åbner for selvudvikling og det himmelske lys. Gennem Lysets Sang synges toner til planeten og arbejdet intensiverer udviklingen for individet, planeten og den kollektive bevidsthed. Bogen er delt i tre næsten lige store dele; En teoridel om sangens helbredende og forløsende funktion, en del om den meditative virkning sangen medfører og endelig en del med sange og salmer. Der er også et afsnit om englemenneskets hverdagsliv. Sangene er oftest folketoner eller middelaldermelodier med en genkendelighed og et rimeligt toneomfang, sange, der i første omgang er tænkt som enkle toner til udvidelse af den meditative oplevelse.

Bogen indeholder en vekselvirkning mellem teori og øvelser. Sangøvelserne er enkle og udførligt forklarede, men teoridelen er ikke helt så lettilgængelig i sprog og opbygning og vil særligt tiltale en aktiv og dedikeret spirituelt søgende.

Githa Ben-David har udgivet flere cd'er og bøgerne Lyd er livSyng dig friTonen fra himlen, Syng dig fri og Tonen fra himlen der omhandler samme emner som denne bogGitha Ben-David har udgivet flere cd'er og bøgerne Lyd er liv, og Tonen fra himlen der omhandler samme emner som denne bogGitha Ben-David har udgivet flere cd'er og bøgerne Lyd er liv, Syng dig fri og der omhandler samme emner som denne bog.