Bøger / faglitteratur / øvelser

Lyskriger : den, som føler sig kaldet til at gøre en forskel i verden, er en lysarbejder : den, som vælger at følge sit kald, er en lyskriger


Beskrivelse


Forfatteren lægger vægt på, at man skal passe på sig selv, for at kunne hjælpe andre og opfordrer læseren til at arbejde med sit eget indre lys. Med forslag til øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2019

af

af

Merete Trap

d. 1. apr. 2019

Har du en krigerånd og føler du dig kaldet til at være Lyskriger? Så er det universet der har brug for dig og kalder på dig. Her kommer en åndelig guide om at gøre en forskel som lysarbejder, og om at passe på sig selv samtidig. En udgivelse som henvender sig til alle med spirituel interesse.

Bogen består af 12 kapitler, med overskrifter som fx "Krigervejledere", "Skyggekriger" og ""Krigerceremoni". Hvert kapitel rummer forslag til øvelser. Det kan fx være at man skal lave sin egen "lysrustning", en spirituel rustning som man kan bruge til at føle sig tryg. Bogen tager gennemgående udgangspunkt i forfatterens eget liv og egne oplevelser. Kyle Gray er medie og engleekspert, og har senest udgivet bogen Engle.

En positiv og interessant spirituel bog, som opfordrer læseren til at arbejde med sit eget indre lys. Bogen lægger vægt på, at man skal passe på sig selv, for at kunne hjælpe andre. Bogen kan ses som en slags guide udi at følge sit åndelige kald, og tage sig af sig selv og andre. Ligesom i forfatterens andre bøger, beskæftiger herværende sig også en del med engle.

Kan sammenlignes med andre spirituelle udgivelser om lysarbejde, her kan fx nævnes Rebecca Campbells Lysarbejder i den nye tid.