Bøger / faglitteratur

Lyt til elefanterne : digital kommunikation i praksis


Beskrivelse


Eksempler og erfaringer med digital kommunikation fra virksomheder og organisationer. Hvordan kommunikerer man via de såkaldte sociale medier på internettet, som Facebook og Twitter, for at skabe bedre kunderelationer og styrke sin position.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2009

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 6. okt. 2009

Bogens brede målgruppe er alle, der interesserer sig for at kommunikere via de såkaldte sociale medier på internettet, fx Facebook og Twitter. Det er organisationer og virksomheder, det er fx også politikere.

"Jo før man erkender, at internettet er et kludetæppe af kommunikationer, jo hurtigere kan man begynde at bruge det til sit eget formål". Sådan skriver de to forfattere, begge kommunikationsrådgivere og begge har bl.a. arbejdet som pressechef for et politisk parti. Forfatterne har interviewet konsulenter, politikere og kommunikationsfolk om brugen af internettets sociale medier, og har så forskellige eksempler som Post Danmark og Barack Obama. Her er flere interessante cases, bl.a. er der indsigt i Obamas brug af sociale medier under præsidentkampagnen. Jeg husker at være medlem af en slags støttegruppe under hans kampagne på Facebook. Og bogen, der er en brugsbog i digital kommunikation, redegør netop interessant for det, man kan kalde ophævelsen af den klassiske kommunikationsmodel. Hvor afsenderen i en traditionel model før internettet er fx Obama og hans organisation er afsenderen på internettet i høj grad brugerne selv. Vi modtager ikke kun passivt, men finder og deler informationen, fx på Facebook.

Andre bøger om digital kommunikation er Henriette Webers Return on involvement eller Dinesens Forbrugeren i førersædet.

Velskrevet bud på en dansk grundbog om digital kommunikation, der har ekstra styrke i de mange praktiske cases.


Politiken

d. 16. okt. 2009

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 16. okt. 2009


Berlingske nyhedsmagasin

2009, nr. 37

af

af

Annemarie Kirk

2009, nr. 37


Arbejdsmiljø

Årg. 25 nr. 11 (2009)

af

Årg. 25 nr. 11 (2009)