Bøger / faglitteratur / erindringer

Lyt til kroppens stæreflok : en bog om at genfinde balancen i livet


Beskrivelse


Ole Kåre Føli (1944-2018) fortæller om sit eget sygdomsforløb og møde med behandlingssystemet, om sin behandlingsmetode body self developments system og om klienter han har haft i behandling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. sep. 2019

af

af

Grethe Lorentzen

d. 10. sep. 2019

Kroppen minder om en fiskestime eller stæreflok, der hele tiden er i instinktiv kontakt med de andre, men de fleste har blokeringer i kroppen, der hindrer kommunikation. Til læsere af bøger med et holistisk krops- og livssyn.

Når cellerne i kroppen pulserer frit, er der ingen grænser for, hvad de selv kan klare, mener Ole Kåre Føli, som siger, at vi behandler og dulmer symptomer, men er uvillige til at gå dybere og finde årsagen. Han fortæller om sit eget sygdomsforløb og møde med behandlingssystemet, om sin behandlingsmetode Body SDS og om klienter han har haft i behandling, blandt andre Anna, der medvirkede i filmen om Føli, "I min verden", som kan ses på https://vimeo.com/195254439. Bogen er baseret på interviews op til Følis død i 2018.

Interessant læsning for de, der vil have et indblik i Ole Kåre Følis forståelse af krop og sind, og indblik i hvordan tingene hænger sammen i hans verden. Han giver sit bud på, hvad krop og psyke har brug for, og hvordan han mener, at velfærdssamfundet fejler. Hans indsigt i krop og sind giver anledning til refleksion over sundhed, sygdom og behandling.

I Mit indre rumDet der helbreder dig fortæller Ole Kåre Føli om sin opvækst, om sine personlige problemer og angstanfald, og om tankerne bag sit behandlingssystem. Det der helbreder dig er en bog om at kombinere det bedste fra konventionel medicin med alternative healingsmetoder, og at tænke krop-sind-forbindelsen ind i forløbetI Mit indre rum fortæller Ole Kåre Føli om sin opvækst, om sine personlige problemer og angstanfald, og om tankerne bag sit behandlingssystem. er en bog om at kombinere det bedste fra konventionel medicin med alternative healingsmetoder, og at tænke krop-sind-forbindelsen ind i forløbet.