Bøger / faglitteratur til børn

Målmand


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2019

af

af

Stine Bille

d. 16. dec. 2019

Der findes målmænd i mange forskellige sportsgrene. I denne bog kan du læse om målmænd i fodbold. Du kan læse om de største stjerner og om forskellige målmands rekorder og redninger. For de 7-11-årige.

"Målmand" indgår i serien "Jeg læser. Sport" som er fagbøger til indskolingselever. Bogen starter med at give en introduktion til hvad en målmand er, samt om Kasper Schmeichel der lige nu er Danmarks bedste målmand. Der er et historisk kapitel som fortæller om hvornår fodbold blev opfundet, og hvornår man opfandt målmanden. Herefter kan man læse om de største redninger, og hvem der gennem tiden har været de bedste målmænd i verden, både for mænd og kvinder. Der er også flere målmænd som er gode til at score mål, mange målmænd skyder frispark eller straffe. Bogen har indholdsfortegnelse, stikordsregister samt forslag til andre bøger om emnet. Den har lix 23.

Det er en fin fagbog om et spændende og efterspurgt emne. Bogen er som de andre i serien farvestrålende og indbydende og samtidig uden overdrevne effekter, hvilket skaber en god og rolig læseoplevelse. På blot 32 sider kommer den godt omkring og alligevel ret dybt ind i stoffet.

Der findes flere gode bøger om målmænd, fx Kasper SchmeichelFodboldstjerner eller fra serien "De små fagbøger" FodboldstjernerDer findes flere gode bøger om målmænd, fx Kasper Schmeichel eller fra serien "De små fagbøger" .