Bøger / skønlitteratur / roman

Måneskin


Beskrivelse


Krimi. Den prostituerede Chalotte bliver brutalt myrdet af en mand med stærkt afvigende seksuelle tendenser. Hun var konsulent Kristian Wangs ungdomskærlighed og da politikommissæren, den gravide Susan Hviid, står på bar bund i sagen, blander han sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 9. okt. 2017

Krimi om den forhutlede konsulent Kristian Wangs forsøg på at opklare bestialske mord med seksuelt afvigende motiver. For dem, der elsker barske krimier.

Chalotte, der er prostitueret bliver brutalt myrdet af en mand med stærkt afvigende seksuelle tendenser. Chalotte er konsulent Kristian Wangs ungdomskærlighed og da politikommissæren, den gravide Susan Hviid, står på bar bund i sagen, blander Wang sig. Inden han får set sig om er han hvirvlet ind i en ekstrem mordsag, der trækker tråde til en verden der handler om voyeurisme, kvindemord og menneskehandel. Desuden er der også sammenhæng med Kristian Wangs forsvundne samlever, Elisa. Dette er andet bind i serien om konsulenten Kristian Wang.

En god og underholdende krimi, der leverer action lige fra start. Hovedpersonen er den klassiske anti-helt der blander sig utidigt. Nærværende krimi indeholder en del mere sex end normalt og som nævnt sex af meget afvigende karakter. Vi møder kunder der med glæde betaler for at få lavet såkaldte snuff-film. Så hvis man kan holde til de meget barske elementer så er der fuld knald på underholdningen.

Bogens tema lægger sig i kølvandet på første bog i serien Solstrejf. Barske seksuelle elementer finder man eksempelvis i Stieg Larssons "Millenium-trilogi", uden dog at sammenligne i øvrigt.