Bøger / skønlitteratur / roman

Månesøsteren : Tiggys historie


Beskrivelse


Tiggi tager til et skotsk gods for at passe vildkatte og her møder hun den charmerende men gifte Charlie. Ånder fortæller hende, at hun skal finde sit ophav i Spanien og Tiggi drager dertil.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 16. okt. 2018

Tiggi tager til et skotsk gods for at passe vildkatte og her møder hun den charmerende men gifte Charlie. Ånder fortæller hende, at hun skal finde sit ophav i Spanien og Tiggi drager dertil. For alle læsere af kærligheds- og slægtsromaner.

Tiggi får arbejde på et skotsk gods, hvor hun skal passe vilde katte. Hun føler sig tiltrukket af ejeren, men han er lidt ældre, gift og har en teenagedatter. Lidt længere væk på grunden bor sigøjneren Chilly, som Tiggi får et nært forhold til. Han kan spå og beder Tiggi om at finde sine forfædre i Spanien. Hun siger sit job op og drager af sted. I Granada møder hun sin mormors bror, der fortæller om familiens skæbne. Det er 5. del i "De syv søstre-serien". Bogen kan læses selvstændigt.

Lige som de andre bøger i serien, formår Lucinda Riley at opbygge en familie- og kærlighedshistorie, som er svær at lægge fra sig. De to sideløbende historier supplerer hinanden godt og man får indblik i sigøjnernes hårde levevilkår. Er man faldet for Rileys forfatterskab, så er denne også en nødvendighed at læse.

Kimberley Freemanns forfatterskab minder i høj grad om Riley og ellers kan man ty til Jojo Moyes.


litteratursiden.dk

d. 3. dec. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 3. dec. 2018

Endnu en vidunderlig rejse tilbage i tiden denne gang til Spanien. Historien om landet og sigøjnernes vilkår under Franco og under 2. verdenskrig er både spændende og sørgelig. Jeg er lidt afhængig a...