Bøger / faglitteratur / bagebøger

Macarons cupcakes popcakes og andre søde kager


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. apr. 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 26. apr. 2012

Fantastisk dejlig og fristende bagebog, som ikke får lov at samle støv på noget bibliotek med bageglade lånere. Indbydende og tidstypisk omslag i fine pasteller.

Opskrifter på de lækreste macarons, cupcakes, popcakes, whoopie pies, petits fours, madeleinekager og andre dejlige søde kager. Det er macarons og cupcakes, der fylder mest i denne flot layoutede og veltilrettelagte bog, som er oversat fra svensk. Der indledes med en macaron-skole med trin-for-trin fotografier, og alle opskrifter er forbilledligt klare. Det er de flotteste kager, der bliver fremtryllet, og forfatterens erklærede formål med bogen, nemlig at skabe glæde i dagligdagen med sjovere og mere glamourøse kager, lykkes til fulde.

Bibliotekerne har bl.a. Franske makroner & cupcakes, Heibergs herligheder og Macarons, alle fra 2011, samt Cupcakes og Makroner : marengs og andre småkager fra 2012. Macarons, cupcakes og popcakes er den flotteste og mest avancerede af disse.

En rigtig lækkerbisken af en bagebog med opskrifter på de dejligste makroner, cupcakes, popcakes og andre delikate og tidskrævende kager. Et "must have" af en bagebog for alle biblioteker.