Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mad der gør glad


Beskrivelse


Kogebog med opskrifter uden gluten, sukker og laktose. Den tager udgangspunkt i viden om grøntsager, frugt, superfood, kerner og nødder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juni 2016

af

af

Peter Martin Jørgensen

d. 14. juni 2016

Opskriftsbog med grønsagsmad fra en række madbloggere. For madinteresserede der vil starte en sundere livsstil samt undgå gluten, sukker og laktose.

Her har vi en kogebog til amatørkokken der vil lave sundere mad og få en bedre livsstil. Der er ikke tale om en slankebog, men en bog, som forsøger at hjælpe de der oplever udslæt og allergier.. Dette gøres ved en række opskrifter uden gluten, laktose og sukker. I stedet satses på kerner, superfoods, grønsager, frugter og detoxjuicer. En kort introduktion introducerer til vegetarlivet samt gode spisevaner. Derefter præsenteres 45 opskrifter dækkende alle dagens måltider samt snacks og juicer. Opskrifter dækker fra enkelt bagværk til hele måltider, og ledsages af helsides fotos. Bag bogens opskrifter står seks madbloggere, der alle leverer en portion opskrifter. Mette Glargaard er bagkvinden bag bogen, og hun har tidligere udgivet både skøn- og faglitteratur.

Fin og aktuel kogebog til et dedikeret publikum. Fotosiden, der akkompagnerer opskrifterne, er af temmelig varierende art, hvilket gør helheden en smule ujævn. Opskrifterne er lette at gå til, men har en del ingredienser, der skal skaffes fra specialbutikker. Indholdsfortegnelsens sidehenvisninger stemmer ikke i størstedelen af bogen.

Den glutenfri kogebogFemme food og Femme food har begge samme tilgang til gluten, sukker og laktoseDen glutenfri kogebog og har begge samme tilgang til gluten, sukker og laktose.