Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mad i børnehøjde : sådan laver kokkene nemme retter til deres familier


Beskrivelse


5 kokke inviterer læserne med ind i deres køkkener for at give et bud på nemme hverdagsretter til familier med børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 1. okt. 2015

5 kokke inviterer læserne med ind i deres køkkener for at give et bud på nemme hverdagsretter til familier med børn. For børnefamilier, hvor man interesserer sig for maden og for at have børnene med i køkkenet.

Journalist Maj-Britt Soll og fotograf Michael Saly har besøgt 5 kendte kokke og deres familier, for at være med med til madlavningen en tilfældig hverdag. Kokkene fortæller om, hvordan de griber det an derhjemme og hvordan de lader deres børn i alderen tre et halvt år til unge på 15 være med til at lave maden og samtidig gøre børnene interesserede i at leve sundt og alsidigt. Kokkene, som er Thomas Rode Andersen, Louisa Lorang, Thomas Castberg, David Johansen og Ranee Udtumthisarn, fortæller om hvordan de selv blev interesserede i madlavningen samtidig med at de kommer med tips og gode ideer til at fastholde interessen hos børnene. Hver kok præsenterer en hverdagsret.

Bogen er fyldt med stemningsfyldte billeder af maden og af familierne, der laver mad. Da der kun er fem opskrifter i bogen, er det mere en bog, man kan tage frem, bladre i og hygge sig med, end en egentlig kogebog.

Louisa Lorang har i SpisetidKarolines børnenes livretter forslag til retter for hele familien, og også i Karolines børnenes livretter er der mange opskrifter, som retter sig mod forældrene og børneneLouisa Lorang har i Spisetid forslag til retter for hele familien, og også i er der mange opskrifter, som retter sig mod forældrene og børnene.