Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mad og kærlighed : inspiration til din hverdagsmad


Beskrivelse


Forfatteren, som er madblogger, præsenterer opskrifter på en række retter som er bygget op omkring 11 udvalgte råvarer: blomkål, grønkål, gulerødder, jordbær, kartofler, rabarber, rødbeder, spidskål, spinat, squash og æbler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2019

af

af

Lone Krøgh

d. 13. nov. 2019

Inspiration til sund og varieret hverdagsmad, som det ikke tager evigheder at lave, er altid velkommen. I denne kogebog kan såvel nybegyndere som erfarne få idéer.

Kogebogen er blevet til ud fra devisen om, at hjemmelavet hverdagsmad skal være simpel, god og overskuelig med hensyn til antallet af ingredienser. Det er ikke en vegetarkogebog, men det er grønsagerne, der er vigtigst. Der bliver taget udgangspunkt i almindelige danske grønsager som fx blomkål, grønkål, gulerødder, kartofler og rødbeder. Der er en håndfuld opskrifter pr. grønsag, både varme retter, salater, desserter og kager. Farvefotografier af alle retter. Det er forfatterens første kogebog, og hun står desuden bag bloggen madogkaerlighed.dk.

Fin og anvendelig kogebog, der kan give god inspiration i hverdagen. For den erfarne køkkenskriver er der ikke meget grundlæggende nyt at hente, men variationer og fornyelse af velkendte retter er ikke at kimse ad. Til gengæld er det en af den slags kogebøger, der kan løfte nybegyndere, for retterne ligner, og smager sikkert også som, en million, samtidig med at fremgangsmåden er forbilledligt enkelt beskrevet. Opskrifterne er overskuelige, både hvad angår ingrediensliste og tilberedning. Nydeligt layout.

Af andre kogebøger af populære madbloggere kan fx nævnes AftensmadHverdagsfavoritterMaden i mit livSalater fra The Food Club, Hverdagsfavoritter, Maden i mit liv og Salater fra The Food ClubAf andre kogebøger af populære madbloggere kan fx nævnes Aftensmad, , Maden i mit liv og Salater fra The Food ClubAf andre kogebøger af populære madbloggere kan fx nævnes Aftensmad, Hverdagsfavoritter, og Salater fra The Food ClubAf andre kogebøger af populære madbloggere kan fx nævnes Aftensmad, Hverdagsfavoritter, Maden i mit liv og .