Bøger / faglitteratur / opskrifter

Maden i mit liv : nem og lækker hverdagsmad


Beskrivelse


Forfatteren, som er madblogger, præsenterer opskrifter på en række retter som er nemme og hurtige at lave. Plus inspiration til madpakken, ugentlige madplaner og gode 3-retters hverdagsmiddage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. juni 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 26. juni 2019

Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter for hele familien, så er denne bog noget for dig. Et udvalg af lette opskrifter, som også børnene kan være med til at lave.

Kogebog med hverdagsretter for hele familien. Formålet med bogen er at præsentere en række retter, der er lette at gå til, hurtige at tilberede og som kan laves og spises af hele familien. Opskrifterne er inddelt i snacks og appetizers, lette retter og salater, aftensmad, ovnretter, desserter, fastfood, bagværk og tilbehør. Derudover suppleres de med afsnit om råvarer, friske krydderurter og madplaner. Der er opskrifter på både kendte klassikere som lasagne, blomkålssuppe og kartoffelgratin, men også lidt mere eksotiske indslag som tex-mex-roulade og asiastiske kødboller. Til slut råvareregister. Forfatteren driver på 10. år den populære madblog madenimitliv.dk.

Enkel kogebog med mange gode hverdagsretter, der er nemme at gå til. Opskrifterne fylder alle en side med tilhørende farvebillede. Der findes mange andre noget flottere layoutede kogebøger, men fordelen ved denne er, at man som læser kan identificere sig med den og rent faktisk fremstille noget der ligner billederne. Alt kan laves af almindelige ingredienser og uden noget særligt køkkenudstyr.

Flere retter og endnu mere inspiration får man i Anne Hjernøes Hverdag, som er en dejlig kogebog med skønne, indbydende opskrifter, der er lette at gå til.