Bøger / faglitteratur / vejledninger

Madro for de mindste


Beskrivelse


Småbørnforældre, der ønsker at fremelske et godt og naturligt forhold til mad hos deres 0-3-årige barn, kan her finde gode tips og inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2023

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 26. maj 2023

Småbørnforældre, der ønsker at fremelske et godt og naturligt forhold til mad hos deres 0-3-årige barn, kan her finde gode tips og inspiration.

I 2020 udkom Madro, der beskæftiger sig med gode madvaner i familier med børn fra 3 år og op. I denne bog anvendes de samme principper til at understøtte det helt lille barns udvikling. Bogen beskæftiger sig blandt andet med overgangen fra mælk til mad, med måder hvorpå man kan opfordre det kræsne barn til "madmod", og med hvordan man bedst forventningsafstemmer i forhold til bordskik. Anne Elsøe rådgiver til dagligt familier som del af teamet på Instituttet.

Lettilgængelig forældrebog med overskuelige kapitler, der endda rundes af med opsummerende hovedpointer - guld værd for trætte småbørnsforældre! Her er ingen løftede pegefingre, derimod er tonen venlig og rar. Lækkert layout, med flotte fotos, illustrationer og informative faktabokse, der er tydeligt aflæseligt som en del af "madro-universet". Bogen kan læses i sin helhed eller anvendes som opslagsværk.

I Fra mælkekind til madøreJeg kan godt selv er der masser af inspiration, råd og lækre opskrifter til overgangsperioden, hvor baby går fra mælk til mad. Bogen kommer blandt andet også ind på "babylead weaning", og er der yderlig interesse for dette emne, så er det oplagt at kigge nærmere på Jeg kan godt selvI Fra mælkekind til madøre er der masser af inspiration, råd og lækre opskrifter til overgangsperioden, hvor baby går fra mælk til mad. Bogen kommer blandt andet også ind på "babylead weaning", og er der yderlig interesse for dette emne, så er det oplagt at kigge nærmere på .