Bøger / skønlitteratur / digte

Mælk og honning


Beskrivelse


Digte om kvindeliv på godt og ondt, om at elske og miste. Om livets mest sorgfulde, kærlige og stærke øjeblikke.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2018

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 2. maj 2018

En digtsamling om kvindeliv på godt og ondt, om at elske og miste. Om livets mest sorgfulde, kærlige og stærke øjeblikke. Til alle, der holder af at læse digte.

Digte og små tekster om kærlighed, vold, overgreb, tab og det at være kvinde. Om kvindelighed. Skrevet ud fra egne erfaringer, egne følelser. Opdelt i fire dele: det smertende, det elskende, det ødelæggende og det helende. Digtsamlingen er illustreret med forfatterens egne håndtegnede illustrationer.

Velskrevet og smuk digtsamling om emner, der rammer dybt og ikke er smukke i sig selv. Man får lyst til at dvæle ved Rupi Kaurs ord, de følelser hun rammer med sine digte, de stemninger hun skaber. Man får lyst til at læse mere og så forfra igen. Rupi Kaur bliver kaldt sin generations stemme og denne digtsamling en New York Times bestseller.

Minder om andre unge kvindelige forfattere og digtere som Olga Ravn, Mette Moestrup og Asta Olivia Nordenhof.


litteratursiden.dk

d. 28. maj 2018

af

af

Mai Villadsen Ruby

d. 28. maj 2018

Godt hjulpet på vej af Rupi Kaurs popularitet på de sociale medier har digtsamlingen ’mælk og honning’ formået at nå en stor læserskare, men digtene mangler dybde. Rupi Kaur er født i 1992, men hun h...


Berlingske tidende

d. 19. maj 2018

af

af

Katherine Diez

d. 19. maj 2018