Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mæt & let - version LCHF : vejen til vægttab på den fede måde


Beskrivelse


80 opskrifter indenfor slankeprogrammet LCHF. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2015

af

af

Line Hoffgaard

d. 12. aug. 2015

Slankekogebog indenfor LCHF-filosofien med fokus på flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. Bogen henvender sig til alle, der ønsker at tabe sig på den fede måde.

Bogen følger principperne fra LCHF-filosofien (low carb, high fat) om flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. De 80 opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Dertil en hurtig introduktion til LCHF og eksempel på en menuplan. Opskrifterne ledsages af billeder og indeholder almindelige ingredienser. Bogen er en del af serien "Mæt og Let", hvor seneste bog er Mæt & let - version 5:2Slank nu!. Lene Hansson er kendt for en lang række slankekogebøger, hvoraf hendes seneste slankekogebog er Slank nu!Bogen følger principperne fra LCHF-filosofien (low carb, high fat) om flere proteiner, færre kalorier og mere fedt i kosten. De 80 opskrifter er inddelt i morgenmad, frokost, middag, salater, snacks og desserter. Ved hver opskrift er angivet samlet antal kcal og fordelingen af fedt, protein og kulhydrat. Dertil en hurtig introduktion til LCHF og eksempel på en menuplan. Opskrifterne ledsages af billeder og indeholder almindelige ingredienser. Bogen er en del af serien "Mæt og Let", hvor seneste bog er Mæt & let - version 5:2. Lene Hansson er kendt for en lang række slankekogebøger, hvoraf hendes seneste slankekogebog er .

Udmærket kogebog med lette, indbydende opskrifter, som for nybegynderen kan være en hurtig indgang til LCHF-principperne og for den erfarne kan give inspiration til nye opskrifter.

Der er kommet en del bøger om LCHF de senere år. LCHF året rundtLCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost giver en mere grundig og personlig indføring i LCHF-principperne ligesom LCHF - smuk, stærk og sund på højfedtkost tillige kombinerer LCHF-principperne med motion. Bogen er i samme stil og layout som de øvrige bøger i serien "Mæt & let"Der er kommet en del bøger om LCHF de senere år. LCHF året rundt giver en mere grundig og personlig indføring i LCHF-principperne ligesom tillige kombinerer LCHF-principperne med motion. Bogen er i samme stil og layout som de øvrige bøger i serien "Mæt & let".