Bøger / faglitteratur / vejledninger

Magisk oprydning : en simpel, effektiv metode, der skaber plads til det du elsker


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Lone Krøgh

d. 6. okt. 2014

Godt nyt til dem, der ønsker at blive rodet kvit: Ved at følge denne bog får man nemlig redskaber til én gang for alle at fjerne rodet fra sit liv.

Japansk bestseller om at rydde op i sine ting og dermed i sit liv. Bevidstheden og perspektivet på egen livsstil er altafgørende i processen, og kommer man rigtigt fra start og grundlægger nye vaner, vil man aldrig mere skulle bruge energi på overflødige ting. Først skal der kassereres med hård hånd og i et hug - ingen undskyldninger godtages, ud med alt, der ikke skaber glæde. Herefter har man ikke længere bunker, ej heller noget, man skal se på ved lejlighed. Når man har ryddet op, skal man begynde at opbevare sine ting og sit tøj på en hensigtsmæssig måde, dvs. sorteret i kategorier og ofte lodret fremfor vandret, og en god og livsvarig cirkel er skabt.

Det lyder legende let at rydde op efter Marie Kondos måde, men er sjælen ikke redebon, kommer man nok alligevel ikke nogen vegne. Den motiverede læser vil derimod finde guld.

Vi har talrige bøger om oprydningens kunst, af nyere fx Sæt dit rod på pladsDit rummelige selvFarvel rod - hej frihed, Dit rummelige selv og Farvel rod - hej frihed. Tilgangen er lidt forskellig i bøgerne, men det overordnede mål det sammeVi har talrige bøger om oprydningens kunst, af nyere fx Sæt dit rod på plads, og Farvel rod - hej frihed. Tilgangen er lidt forskellig i bøgerne, men det overordnede mål det sammeVi har talrige bøger om oprydningens kunst, af nyere fx Sæt dit rod på plads, Dit rummelige selv og . Tilgangen er lidt forskellig i bøgerne, men det overordnede mål det samme.