Bøger / faglitteratur / idebøger

Magiske måneder


Beskrivelse


Forslag til mad, aktiviteter, traditioner og kreative ideer, som passer præcist til årstiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2011

af

af

Lone Krøgh

d. 2. dec. 2011

Stor flot opskrifts- og idébog med meget inspiration til kreative familier. Det er en af den slags bøger, som ikke behøver megen formidling; stil den frem, og den vil straks blive udlånt.

Med udgangspunkt i årets gang videregiver Helle Schjønning, som både står for tekst og for de flotte fotografier, sin glæde ved de magiske øjeblikke i hverdagen. Det gælder om at have blik for de små ting og at skabe hygge og gode stunder. Bogen er en charmerende blanding af Schjønnings egne opskrifter, hendes mormors samt store og små kreationer ud i hobbyarbejder, der passer til den pågældende måned og højtid. Det er en bog, som spænder vidt, og som indeholder de mest overraskende ideer af både ny og gammel herkomst, og heldigvis er der stikordsregister. Bogen er en guldgrube af inspiration og kan bruges i mange forskellige sammenhænge af både store og små med voksenhjælp. En dejlig bog, som man ikke skal lade sig stresse af, men som man kan bladre i og plukke lidt af hist og pist.

Mest oplagt er det at sammenligne med Sif Orellanas opskrifts- og idébøger, og Magiske måneder kan anvendes helt på linje med disse.

Flot, charmerende og gennemarbejdet opskrifts- og idébog, som både fører læseren ad "memory lane" og nye ubetrådte veje. En dejlig bog, som vil inspirere til mange små hyggestunder.