Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Magiske væsner i Danmark - Ingrid og troldene


Beskrivelse


Ingrid løber efter trolden. Hun skal fange den, så hun kan redde sin søster. Trolden løber mod en troldhøj. En sten løfter sig. Trolden løber ned under stenen. Ingrid løber med. Stenen lukker hullet. Ingrid er fanget i troldhøjen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 14. aug. 2018

Tror man det magiske er muligt, vil det magiske være muligt. Derfor møder søskendeparret, Dagmar og Ingrid på 6 og 8 år, alle mulige magiske væsner og bliver venner med dem. Kom med Dagmar og Ingrid ind i en magisk verden. Til læsere fra 8-10 år.

Her har du fem skønlitterære historier om henholdsvis trolde, åmanden, havfolket, ellefolket og lysalferne. Vi følger søskendeparret Dagmar og Ingrid, der næsten altid er gode venner og sammen oplever en masse fantastiske ting. Bøgerne er skrevet i et forholdsvis letlæst sprog og fortæller om de to pigers møde med forskellige væsner fra overtroens verden.

Det er fem både søde og spændende historier om venskab og respekt for naturen. Bøgerne har masser af varme og hygge og et budskab om, at man ikke skal være bange for det fremmede og anderledes.

Har man lyst til flere lette historier om overtro og magiske væsner, kan man vælge Henriette Helges serie "Overtro" med titler som EllepigerNøkkekæret. Eller man kan læse Henrik Einspors NøkkekæretHar man lyst til flere lette historier om overtro og magiske væsner, kan man vælge Henriette Helges serie "Overtro" med titler som Ellepiger. Eller man kan læse Henrik Einspors .