Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Magnus flyver med drone


Beskrivelse


Posten er kommet med en pakke. Magnus åbner pakken. Der ligger en drone i den. Den kan være en stor hjælp på gården. Far og Magnus går ud og prøver dronen. Hvor er den smart.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. juli 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 5. juli 2016

Posten er kommet med en pakke. Magnus åbner pakken. Der ligger en drone i den. Dronen skal bruges som hjælp på gården. Far og Magnus går ud og prøver dronen. Det er både sjovt og smadder smart. Letlæst historie for børn mellem 7 og 9 år med interesse i landbrug eller droner.

Bogen er en del af den lysegrønne Dingo-serie "Lille Dingo" og den seneste udgivelse om drengen Magnus og hans liv på Søgård i serien "Dingo Landbrug". Lix er på 9 og teksten er sat i korte afsnit på 1-6 linjer. På alle opslag er der tegnede illustrationer, som passer til teksten.

Det er en både god og lærerig bog om landbrug, som ikke bare er for børn med interesse i landbrug. Serien om Magnus oplevelser på Søgård er meget populær. Denne bog lever fuldt op til seriens øvrige udgivelser og skal nok blive et hit.

Serien "Dingo landbrug" indeholder flere bøger om Magnus oplevelser på landet, som kan anbefales til landbrugsinteresserede børn. Vil man læse mere om droner, kan bogen Droner anbefales. Den er skrevet af forfatteren til denne bog, men er lidt sværere at læse.


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 6 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 6 (2016)