Bøger / faglitteratur / vejledninger

Make your bed : små ting der kan ændre dit liv - og måske hele verden


Beskrivelse


Hvis du vil forandre verden, så begynd med at rede din seng. Sådan lyder det første af 10 gode råd til at få styr på dit liv og højne din livskvalitet. De 10 råd bygger på Navy SEALS grundprincipper.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2020

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 26. maj 2020

Hvis du vil forandre verden, så begynd med at rede din seng. Sådan lyder det første af 10 gode råd til at få styr på dit liv og højne din livskvalitet. Til læsere af bøger om personlig udvikling.

William H. McRaven, 4 stjernet admiral og Navy SEAL, udbygger her punkterne i den inspirationstale han holdt ved dimisionen på Texas University i 2014. Mcravens råd bygger på Navy SEALS' grundprincipper, som han bogen igennem krydrer med anekdoter, erfaringer og oplevelser fra sin lange karriere. Mcraven fremhæver bl. a. at starte hver dag med en veludført opgave, at kende værdien af teamwork, at respekten for andre er afgørende, at livet langt fra altid er retfærdigt, at man skal betale for sine fejl, at man skal turde tage risici og at man aldrig må give op, men skal bevise sit værd og give håb og inspiration videre. Sidst i bogen er dimissionstalen inkluderet.

En bog, der er lige til at gå til, også selv om man ikke besidder en Navy SEALS overmenneskelige viljestyrke. Mcravens råd bygger på hans egne oplevelser, og de er ikke bare inspirerende, men rigtig spændende læsning, selv for læsere der ikke vanligvis læser bøger om selvudvikling.

Tilsvarende bøger med gode råd til at ændre sine livsvaner er fx Coveys 7 gode vaner12 regler for livetDe fire leveregler21 små ritualer til at forandre dit liv, Petersons 12 regler for livet, Ruiz' De fire leveregler eller Cheungs 21 små ritualer til at forandre dit livTilsvarende bøger med gode råd til at ændre sine livsvaner er fx Coveys 7 gode vaner, Petersons , Ruiz' De fire leveregler eller Cheungs 21 små ritualer til at forandre dit livTilsvarende bøger med gode råd til at ændre sine livsvaner er fx Coveys 7 gode vaner, Petersons 12 regler for livet, Ruiz' eller Cheungs 21 små ritualer til at forandre dit livTilsvarende bøger med gode råd til at ændre sine livsvaner er fx Coveys 7 gode vaner, Petersons 12 regler for livet, Ruiz' De fire leveregler eller Cheungs .