Bøger / faglitteratur til børn

Makeup


Beskrivelse


Læs om hvordan man lægger makeup og hvor meget makeup, der skal bruges. Om makeuppens historie, forskellige tidsperioder og makeup-mode.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2019

af

af

Stine Bille

d. 21. nov. 2019

I "Makeup" og "Kærester" kan du blive klogere på makeup, fx hvordan du kan blive makeupartist, og du kan læse om, hvordan man kan blive kærester, og hvad man laver som kærester. Til de 8-11-årige.

"Makeup" og "Kærester" indgår i serien "Fagklub. Rød". Bøgerne består af dobbeltopslag med tekst og et billede. I "Makeup" starter bogen med at beskrive, hvordan man kan lægge en makeup og hvor meget makeup, der skal bruges. Herefter kan man læse om makeuppens historie, forskellige tidsperioder og makeup-mode. Bogen kommer også ind på skadelige kemiske stoffer i makeup og slutter med viden om uddannelse som makeupartist. I "Kærester" kan man læse om, hvad det vil sige at være eller blive kærester. Hvordan føles det at blive forelsket, hvordan flirter man, og hvad gør man med jalousi. Bøgerne slutter med en oversigt over vigtige begreber samt indholdsfortegnelse og stikordsregister. Der er læseforståelsesopgaver på forlagets hjemmeside.

Det er to virkelig gode fagbøger. Bøgerne kommer grundigt rundt om emnerne og har mange relevante oplysninger med. Der er små faktabokse og gode farvefotos på alle opslagene. De har et lækkert, enkelt layout, der signalerer seriøsitet.

En anden bog om makeup kunne være BeautyboxSådan føles kærlighed. I bogen Sådan føles kærlighed kan man også læse om, hvordan det er at være kæresterEn anden bog om makeup kunne være Beautybox. I bogen kan man også læse om, hvordan det er at være kærester.