Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mal nu, Bo


Beskrivelse


Bo vil male med gult lige som sin far. Bo får en god ide, men mor bliver gal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2016

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 25. aug. 2016

An har to mus i et bur. Hun vil gerne have en kat, men mor siger nej. Det retter An sig ikke efter. Bo vil male med gult lige som sin far. Men mor er ikke enig. To bøger til den første læsning. Fra 6 år.

To små lydrette bøger til den allerførste læsning i den nye serie ABC-lydret fra Turbine. Teksten er skrevet med lydrette og lydnære ord på højst tre bogstaver. Illustrationerne er en del af læsningen og handlingen. Bøgerne har deres egen hjemmeside, www.abclydret.dk. Her kan læreren hente gratis lærervejledning og elevopgaver.

To fine små bøger for begynderlæseren. De farvede illustrationer hænger tæt sammen med teksten og giver mere indhold til tekstens fortælling. Handlingen tager udgangspunkt i episoder, som barnet sagtens kan identificere sig med. Fortællingerne følger genren med en sur mor og en lidt fjollet far, som vi kender fra så mange andre letlæsningsbøger.

Vil man læse en anden bog om en mus og en kat, kan den lidt sværere Noa og LiliIb ser tv være et godt bud. Kan man lide at læse om en sur mor og en fjollet far, kan man læse Ib ser tvVil man læse en anden bog om en mus og en kat, kan den lidt sværere Noa og Lili være et godt bud. Kan man lide at læse om en sur mor og en fjollet far, kan man læse .