Bøger / skønlitteratur / spænding

Malaria


Beskrivelse


Spændingsroman. Lægen Oskar Plum har opfundet et middel mod malaria, som han skal have på markedet. I arbejdet med det ansætter han eksperten Dan Felling og derfra begynder tingene at gå hurtigt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2017

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 29. sep. 2017

Lægen Oskar Plum har opfundet et middel mod malaria, som han skal have på det internationale marked. I arbejdet med det, ansætter han eksperten Dan Felling og derfra begynder tingene at gå hurtigt. For læsere af spændingsromaner og krimier.

Efter et ophold i Nigeria, hvor han blandt bliver taget som gidsel af en oprørsgruppe, har lægen Oskar Plum arbejdet på et middel mod Malaria, som er bedre end alle de andre på markedet. Hans investorer kræver at han ansætter en ekspert til arbejdet med at få midlet på det internationale marked, og valget falder på Dan Felling. Efter Dan Felling kommer ind i Oskars liv sker der alt muligt, meget hurtigt. Oskars forhold til konen Christina bliver udfordret og Oskar må indse at nogen er ude efter hans liv.

Det er en tempofyldt spændingsroman med en god spændingskurve der gør at man hele tiden lige skal læse et kapitel mere. Den er velskrevet og gør det den skal; underholder. Samtidig har den nogle twists undervejs der fungerer rigtig godt. Omslag og forside er desuden flotte.

Både krimien Svalens grafUnterWelt af Sissel-Jo Gazan og den nyere spændingsroman UnterWelt af Trine Bjerre har også medicinalindustrien som omdrejningspunktBåde krimien Svalens graf af Sissel-Jo Gazan og den nyere spændingsroman af Trine Bjerre har også medicinalindustrien som omdrejningspunkt.