Bøger / skønlitteratur til børn

Malle er hjemme


Beskrivelse


Billedbog. Malle viser os sit tøj, sit legetøj, sine yndlingsdyr, musikinstrumenter, sine livretter, kostumer, køkkenting, badeværelsesting og ting man bruger, når man skal sove.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2019

af

af

Mette Balle Christensen

d. 17. jan. 2019

2 billedbøger for 1-3-årige. Musen Malle leger ude. Han besøger blandt andet parken og stranden. Musen Malle er hjemme. Han viser blandt andet sit tøj, sit legetøj og ting i køkkenet frem.

Begge bøger er i serien "lær med Malle - de første ord. "I "Malle leger ude" er vi med Malle i parken, på stranden, på landet og i haven. Der er også eksempler på ting, man bruger i solskins- eller regnvejr. I "Malle er hjemme" viser Malle os tøj, legetøj, yndlingsdyr, musikinstrumenter, livretter, kostumer, køkkenting, badeværelsesting og ting man bruger, når man skal sove.

To gode bøger til de mindste, der er i gang med at lære ord. Siderne er tykke og formatet på bogen passer godt til helt små børn. Illustrationerne er tydelige og har dejlige klare farver. Begge bøger egner sig godt til ordtræning med de mindste.

I "Lær med Malle"-serien findes også Malles første 1, 2, 3Malles første farverMin første ordbog og Malles første farver. En anden ordbog til de mindste er Min første ordbogI "Lær med Malle"-serien findes også Malles første 1, 2, 3 og . En anden ordbog til de mindste er Min første ordbogI "Lær med Malle"-serien findes også Malles første 1, 2, 3 og Malles første farver. En anden ordbog til de mindste er .Informationer og udgaver