Bøger / skønlitteratur til børn

Malle undersøger


Beskrivelse


Billedbog. Musen Malle undersøger alt muligt: Vejret, årstiderne, dyr, planter i haven og naturen, kroppen, sanserne, farver og lyde. Malle har også ideer til, hvordan du selv kan undersøge og gå på opdagelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Bo Knudsen

d. 2. jan. 2020

To papbøger med musen Malle. Den ene om dyr fra hele verden, og den anden om at undersøge sine omgivelser. Begrebsindlæring og hyggelæsning med de 1-3-årige.

Kvadratiske papbøger på 19x19 cm med faneblade der viser indholdet. Alle 10 opslag har en helsides illustration af Malle i aktivitet, en overskrift på venstresiden og 7-13 små illustrationer med betegnelse på højresiden. Hvert opslag viser et tema, og der er ingen fortløbende handling eller historie. I "Malle og dyrene" ser Malle på dyr fra hele verden, fra kæledyr til dyr i junglen og i havet. I "Malle undersøger" udforsker Malle sine omgivelser og sanser, fx årstiderne, havens dyr og planter, føle- og høresansen, og her er til slut et opslag med inspiration til egne undersøgelser, fx vises lup, lygte, bøger og computer.

Musen Malle er kendt fra masser af bøger for de mindste. Disse to er helt på linje med de tidligere, solide og velegnede til at bladre i og snakke sammen om. Illustrationerne med tyk sort konturstreg og klare farver har umiddelbar børneappel.

Ligner helt to af de tidligere i serien "Lær med Malle" i både layout, aldersgruppe og brug: Malle er hjemmeMalle leger udeFørste ord og Malle leger ude. Blandt de mange papbøger med "første ord" og begrebsindlæring kan fx nævnes Første ord i serien "Min lille regnbuebog"Ligner helt to af de tidligere i serien "Lær med Malle" i både layout, aldersgruppe og brug: Malle er hjemme og . Blandt de mange papbøger med "første ord" og begrebsindlæring kan fx nævnes Første ord i serien "Min lille regnbuebog"Ligner helt to af de tidligere i serien "Lær med Malle" i både layout, aldersgruppe og brug: Malle er hjemme og Malle leger ude. Blandt de mange papbøger med "første ord" og begrebsindlæring kan fx nævnes i serien "Min lille regnbuebog".Informationer og udgaver