Bøger / faglitteratur / erindringer

Mand og kat : en kærlighedshistorie


Beskrivelse


Hjertevarm beskrivelse af den overrumplende glæde, som livet med en lille egenrådig kat bibringer sin ejer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 16. sep. 2016

Hjertevarm beskrivelse af den overrumplende glæde, som livet med en lille egenrådig kat bibringe sin ejer. For katteelskere.

Nils Uddenberg (f. 1938) er en svensk psykiater og efter eget udsagn ikke en af den slags mennesker, der har kat. Dog må han overgive sig, da en lille kat bestemt mener, at den skal flytte ind i huset i Lund, og snart har såvel Uddenberg som hans kone fuldstændig overgivet sig til katten og dens luner. Den bliver forkælet i alle ender og kanter og indtager fuldstændig huset. Den bringer glæde og lykke med sig, men også bekymringer, ligesom den giver Uddenberg anledning til at filosofere over kattes væsen.

Absolut en hyggelig og underholdende bog for alle katteejere, der givetvis kan genkende sig selv i den pylrede omsorg for et lille kattedyr. Uddenberg er en dygtig og vidende skribent, som på en og samme gang skriver både formfuldendt og letløbende. Det er virkelig en fornøjelse af læse om den modne og velovervejede mands pjattede og kærlige overgivelse til sin kat.

Andre beskrivelser af livet med katte: Alle mine katteDeweyDe kattens feriedage, Dewey og De kattens feriedageAndre beskrivelser af livet med katte: Alle mine katte, og De kattens feriedageAndre beskrivelser af livet med katte: Alle mine katte, Dewey og .


litteratursiden.dk

d. 30. sep. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 30. sep. 2016

Humoristisk og rørende lille historie. Katteelskere vil naturligvis elske bogen, men også andre vil føle sig godt underholdt. Nils Uddenberg er blandt meget andet psykiater og forfatter til temmelig m...