Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Margrethes perler : step by step-guide til de fineste perlesmykker


Beskrivelse


16 opskrifter til øreringe, armbånd, halskæder og ringe, som man selv kan lave af perler. Med trin-for-trin vejledninger til at lave perlesmykkerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2018

af

af

Stine Veisegaard

d. 14. maj 2018

16 opskrifter til øreringe, armbånd, halskæder og ringe, du selv kan lave. Du bliver guidet igennem alle trin i fremstillingen, og undervejs er der mange billeder. Til børn fra 10 år og voksne, der gerne vil fremstille smykker.

Forfatteren Margrethe Hjort Hay har gennem hele sin barndom haft stor interesse for perlesmykker. Nu har hun udgivet en indbundet bog i A5 størrelse. Her giver hun 16 opskrifter på perlesmykker, lavet af rocaillesperler, også kaldet grønlænderperler. I en række afsnit gennemgås forskellige opskrifter med trinvise anvisninger og billeder. Indledningsvis er et afsnit om nødvendigt værktøj, og til slut et afsnit til inspiration til gaveindpakning. Hvert afsnit indledes af forfatterens personlige tilgang til hobbyen, hvor hun bl.a. fortæller om, hvordan hendes passion for perler begyndte, og hvorfra hun henter inspiration.

Fin bog med indbydende layout. Den fremtræder helstøbt og har nemme trinvise guides. Bogen har en personlig tilgang til emnet, og den er skrevet direkte og i ungdommeligt sprog.

Smykker af perler er rigtig populære. Alligevel er der ikke udgivet mange nyere bøger om emnet. Smukke venskabsarmbånd100 blomster, dyr & ting i perler fra 2015 har også opskrifter med smykker af perler. 100 blomster, dyr & ting i perler ( 2012) har enkelte opskrifter på perlesmykkerSmykker af perler er rigtig populære. Alligevel er der ikke udgivet mange nyere bøger om emnet. Smukke venskabsarmbånd fra 2015 har også opskrifter med smykker af perler. ( 2012) har enkelte opskrifter på perlesmykker.