Bøger / faglitteratur

Markante forældre


Beskrivelse


En bog til lærere og pædagoger om at håndtere forældre med store krav og stærke følelser.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. nov. 2017

Markante forældre med store krav og stærke følelser fylder ofte meget i lærere og pædagogers arbejde. Nogle gange så meget at samarbejdet går i hårdknude. Denne bog dykker ned i denne problematik med fokus på løsninger. Bogen er skrevet henvendt til især lærere og pædagoger men også til forældre.

Rikke Yde Tordrup giver i denne udgivelse indblik i og forståelse for de markante forældres univers samt præsenterer værktøjer til at kunne samarbejde med dem og forebygge eller løse konflikter med dem.

Bogen er skrevet i et letlæseligt og kærligt sprog med mange eksempler fra virkeligheden samt forslag til konflikthåndtering og samarbejde med denne nye forældretype og deres børn. Det er en udgivelse, som kan hjælpe med at løse mange udfordringer for lærere og pædagoger.

Bogen kan læses sammen med bøger om klasseledelse og om forældre-roller. Det kan eksempelvis være titler som Klasseledelse i praksisFørerulve og Jesper Juuls FørerulveBogen kan læses sammen med bøger om klasseledelse og om forældre-roller. Det kan eksempelvis være titler som Klasseledelse i praksis og Jesper Juuls .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 3. jan. 2018

af

af

Alice Buchhave Nørlem

d. 3. jan. 2018


Kognition & pædagogik

Årg. 30, nr. 115 (2020)

af

Årg. 30, nr. 115 (2020)


Sundhedsplejersken

Årg. 40, nr. 4 (2018)

af

af

Inger H. Bünger

Årg. 40, nr. 4 (2018)