Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Martin Luther


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. jan. 2017

To lette fagbøger for 7-10-årige om henholdsvis Bornholm og Martin Luther. Bøgerne kan både læses af lyst eller i forbindelse med faglige læsekurser og undervisningsforløb.

Over 32 sider fortæller disse to bøger om henholdsvis Bornholm og Martin Luther. Teksten er på lix 16-19 og sat i korte afsnit. Bøgernes emner præsenteres over to sider bestående af et eller flere fotos, en kort grundtekst og diverse faktabokse. Begge bøger indeholder en indholdsfortegnelse samt et stikordsregister og forslag til yderligere læsning. Det er muligt frit at downloade elevopgaver og lærervejledninger til bøgerne.

Det er to gode og letlæste bøger både til lystlæsning og undervisningsmæssigt. Bøgerne er interessante at læse, samtidig med at de formidler megen væsentlig viden.

Vil man læse mere om emnerne, kan man læse videre i titlerne ReformationenBornholm og Bornholm, som begge har samme sværhedsgrad som disse bøgerVil man læse mere om emnerne, kan man læse videre i titlerne Reformationen og , som begge har samme sværhedsgrad som disse bøger.


Børn & bøger

Årg. 70, nr. 3 (2017)

af

af

Kurt Kristenen

Årg. 70, nr. 3 (2017)