Bøger / skønlitteratur / roman

Maskens skygge


Beskrivelse


Krimi. Dennis chatter med en kvinde på en datingside og ser hende få halsen skåret over. Han kontakter politiet, der ikke kan finde den myrdede og er i tvivl om Dennis er blevet narret. Men så bliver han overfaldet af rockere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2015

af

af

Michael Olsen

d. 7. dec. 2015

En ung mand logger på en datingchat og ser kvinden, han chatter med få skåret halsen over. Kan politiet finde frem til morderen, eller er det bare fup? Krimi for voksne.

Den unge fyr Dennis anmelder til politiet, at han på en datingside har set en kvinde, som han chattede med, få skåret halsen over. I første omgang kan politiet ikke finde et lig, og politibetjent Severinsen overvejer, om ikke Dennis er blevet narret. Men så bliver Dennis overfaldet af rockere, og sagen begynder at rulle. Imens har Severinsen lidt svært ved at finde sig til rette derhjemme, hvor hans familie måske også er i fare, og på Severinsens arbejdsplads må han trækkes med den nye og irriterende kollega Birgit Svendsen.

"Maskens skygge" befinder sig kvalitetsmæssigt i det nedre lag af de gennemsnitlige danske krimier. Personkarakteristikken stikker ikke særligt dybt, og selv hovedrolleindehaveren Severinsen virker lidt karikeret på grund af sin konstante surhed. Men politiets arbejde med endeløse rapporter og svære forhør er meget godt beskrevet. "Maskens skygge" er en efterfølger til Uden motivWarden Bay Manor og Warden Bay Manor, men kan godt læses uafhængigt af disse"Maskens skygge" befinder sig kvalitetsmæssigt i det nedre lag af de gennemsnitlige danske krimier. Personkarakteristikken stikker ikke særligt dybt, og selv hovedrolleindehaveren Severinsen virker lidt karikeret på grund af sin konstante surhed. Men politiets arbejde med endeløse rapporter og svære forhør er meget godt beskrevet. "Maskens skygge" er en efterfølger til Uden motiv og , men kan godt læses uafhængigt af disse.

Sara Blædel har skrevet om netdating og mord i Kald mig prinsesse.