Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Master Eons officielle guide


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2012

af

af

Martin W Hansen

d. 20. nov. 2012

Bogen henvender sig til fans og samlere af "Skylanders"-universet. Bogen kan selvlæses fra ca. 10-12 år og opefter.

Bogen her følger op på den uhyre populære spil/legetøjs-dille "Skylanders", som har taget landet med storm det sidste års tid. Bogen er skabt af spillets udgiver, og beskriver på en sjov og underholdende måde spillets forskellige væsner og deres evner. Bogen virker meget udførlig, men vil ikke være at anbefale for en udenforstående. Bogen er meget lækkert produceret i hård indbinding og med mange farvestrålende illustrationer af de mange væsner i "Skylanders"-universet. Desuden er der guider til at komme i gang med spillet og til alle spillets baner. Bogen ender med en reklame for Skylanders Universe, som er spillets online multiplayer-del. I denne forbindelse er der på bogens sidste side en lille guide i online-sikkerhed for både børn og forældre. Hvilket virker meget sympatisk.

Minder meget om de udgivelser der i sin tid kom om Beyblades og Pokemon. Men vi har intet andet på vore hylder, der dækker det behov nærværende titel gør.

En udgivelse som godt nok rider på en dilles popularitetsbølge, men som er flot og informativ i sit udtryk. Desuden virker den vellavet og holdbar, og så kan vi vel egentligt ikke ønske mere. En titel som vi i virkeligheden har haft lånere til et års tid, og som man må håbe kommer i rette tid til at dække behovet.Informationer og udgaver