Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Matematik i bevægelse 2 : i indskolingen - med fokus på geometri


Beskrivelse


50 aktiviteter med bevægelse til matematikundervisningen, inddelt i emnerme tal, addition og subtraktion, multiplikation, geometri og måling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. okt. 2016

Aktivitetsbog indeholdende 50 lege, med bevægelse, til matematikundervisningen i indskolingen. Med fokus på de matematiske fagområder: tal, addition, subtraktion, multiplikation, geometri og måling. Bogen har relevans for matematiklærere i indskolingen samt lærerstuderende.

Anden bog i en serie med matematiske aktiviteter til børn. Bogen er opbygget ligesom seriens første og indeholder en række matematiske aktiviteter med bevægelse i. Hver aktivitet præsenteres over en side, som indeholder en kort beskrivelse af aktiviteten, variationsmuligheder samt en faktaboks med fokus på de relevante materialer og forberedelsen af aktiviteten.

Det er en meget letanvendelig bog med både gode og relevante aktiviteter, som kræver minimal forberedelse og få materialer. En fantastisk hjælp for matematiklærere til at variere matematikundervisningen samt opfylde skolereformens krav om bevægelse i undervisningen.

Denne bog udkommer i forlængelse af Matematik i bevægelseLivlig matematikMatematik i skolens uderum - sådan!, som indeholder 48 andre bevægelses-aktiviteter til matematikundervisningen i indskolingen. Ønsker man derudover flere letanvendelige aktiviteter, kan man læse videre i Livlig matematik. Og har man fokus på elever på mellemtrinnet, kan bogen Matematik i skolens uderum - sådan! varmt anbefalesDenne bog udkommer i forlængelse af Matematik i bevægelse, som indeholder 48 andre bevægelses-aktiviteter til matematikundervisningen i indskolingen. Ønsker man derudover flere letanvendelige aktiviteter, kan man læse videre i . Og har man fokus på elever på mellemtrinnet, kan bogen Matematik i skolens uderum - sådan! varmt anbefalesDenne bog udkommer i forlængelse af Matematik i bevægelse, som indeholder 48 andre bevægelses-aktiviteter til matematikundervisningen i indskolingen. Ønsker man derudover flere letanvendelige aktiviteter, kan man læse videre i Livlig matematik. Og har man fokus på elever på mellemtrinnet, kan bogen varmt anbefales.