Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Matematik i bevægelse : i indskolingen


Beskrivelse


48 aktiviteter med bevægelse til matematikundervisningen, inddelt i de fire emner multiplikation, subtraktion, addition og tal.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 14. sep. 2015

Aktivitetsbog med 48 matematiske aktiviteter med bevægelse i til matematikundervisningen i indskolingen. For indskolingens matematiklærere og for lærerstuderende.

Bogen er inddelt i de fire matematiske emner: tal, addition, subtraktion og multiplikation. Til hvert emne er der 11-13 aktiviteter, som hver fylder en side bestående af en overskrift, en lille faktaboks, der præciserer materialemængden, antal deltagere samt mængden af forberedelse, og derudover en kort introduktion til aktiviteten samt eventuelle variationsmuligheder.

Bogen er en gave til matematiklærere i indskolingen i en presset hverdag. 48 aktiviteter, som er nemme at gå til og meget velegnede til undervisningsbrug, samtidig med at øvelserne kræver meget få materialer og minimal forberedelse.

Der har gennem mange år, og især efter skolereformen, været fokus på bevægelse i undervisningen og matematiklege. Der udkommer derfor også en del bøger og materialer med fokus herpå. Bogen Livlig matematikMatematik i skolens uderum - sådan! er oplagt at læse sammen med denne udgivelse. Til elever på mellemtrinnet kan bogen Matematik i skolens uderum - sådan! anbefalesDer har gennem mange år, og især efter skolereformen, været fokus på bevægelse i undervisningen og matematiklege. Der udkommer derfor også en del bøger og materialer med fokus herpå. Bogen Livlig matematik er oplagt at læse sammen med denne udgivelse. Til elever på mellemtrinnet kan bogen anbefales.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 20. okt. 2015

af

af

Ole Haubo Christensen

d. 20. okt. 2015


Specialpædagogik

Årg. 36, nr. 2 (2016)

af

af

Birgitte Langhave

Årg. 36, nr. 2 (2016)


Specialpædagogik

Årg. 35, nr. 4 (2015)

af

af

Birgitte Langhave

Årg. 35, nr. 4 (2015)