Bøger / faglitteratur / opskrifter

Maveglad brød og søde sager : uden laktose, gluten og raffineret sukker


Beskrivelse


40 opskrifter på brød, boller, kager, desserter m.m. til mennesker, der lider af irritabel tyktarm og andre fordøjelsesgener. Alle opskrifter er uden gluten, mejeriprodukter og raffineret sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 13. okt. 2016

Lækre opskrifter på hjemmebag, dessert og konfekt. Opskrifterne tåles af mennesker med irritabel tyktarm og andre fordøjelsesproblemer.

40 opskrifter på brød, boller, kager, desserter, konfekt, is og kolde drikke. Inddelt i kapitler efter type, hver opskrift har sit eget opslag med stort foto og mellemstor skrift. Bogen indledes med oplysning om fordøjelsen og hvordan gluten og laktose kan irritere maven. Opskrifterne er ikke sukkerfri, men det traditionelle hvide sukker er udskiftet med andre typer.

Overskuelig kogebog med ret enkle opskrifter, og der bruges næsten ingen specialingredienser. Det gør det nemt at bruge bogen, som jeg tror vil tiltale mange med fokus på sundhed og helbred. Man kan næsten kalde det en begynderbog indenfor emnet mavevenlig mad.

Forfatterne har nu skrevet 5 bøger i serien, bl.a. Maveglad brunchMaveglad julemadGlutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter og Maveglad julemad. Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en anden titel blandt det efterhånden pæne udvalg af denne type bage- og kogebøgerForfatterne har nu skrevet 5 bøger i serien, bl.a. Maveglad brunch og . Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en anden titel blandt det efterhånden pæne udvalg af denne type bage- og kogebøgerForfatterne har nu skrevet 5 bøger i serien, bl.a. Maveglad brunch og Maveglad julemad. er en anden titel blandt det efterhånden pæne udvalg af denne type bage- og kogebøger.