Bøger / faglitteratur / diætkogebøger

Maveglad kickstart


Beskrivelse


Kogebog med mad til mennesker, der lider af irritabel tyktarm og andre fordøjelsesgener. Alle opskrifter er uden gluten, laktose og raffineret sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 14. jan. 2016

Vil du undgå gluten, laktose og raffineret sukker i din kost eller har fordøjelsesproblemer, er her en hurtig introduktion og opskrifter til at komme i gang. Anbefales til alle.

Kogebogen indeholder opskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker og henvender sig til folk, der døjer med oppustethed, forstoppelse eller irritabel tyktarm. Indledningsvis er der en række korte kapitler om fordøjelse, laktoseintolerans, gluten, sukker og vand. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad og drikke. Sara Dahl er klinisk diætist og Pia Brixved ejer af en tarmskylningsklinik. De har sammen udgivet Maveglad julemad, som layoutmæssigt minder om denne bog og er fra samme forlag.

Udmærket kogebog som tilslutter sig rækken af koge- og slankebøger, der giver en hurtig introduktion til en diæt/kur og så ellers serverer nemme opskrifter.

Der er de sidste par år kommet flere bøger, der har fokus på fordøjelsesproblemer og irritabel tyktarm, fx Sund maveNaturlig madFemme foodSundere kager, ligesom der er udgivet en del kogebøger der udelader laktose, sukker eller gluten. Eksempler på kogebøger, hvor alle tre typer er udeladt: Naturlig mad, Femme food og Sundere kagerDer er de sidste par år kommet flere bøger, der har fokus på fordøjelsesproblemer og irritabel tyktarm, fx Sund mave, ligesom der er udgivet en del kogebøger der udelader laktose, sukker eller gluten. Eksempler på kogebøger, hvor alle tre typer er udeladt: , Femme food og Sundere kagerDer er de sidste par år kommet flere bøger, der har fokus på fordøjelsesproblemer og irritabel tyktarm, fx Sund mave, ligesom der er udgivet en del kogebøger der udelader laktose, sukker eller gluten. Eksempler på kogebøger, hvor alle tre typer er udeladt: Naturlig mad, og Sundere kagerDer er de sidste par år kommet flere bøger, der har fokus på fordøjelsesproblemer og irritabel tyktarm, fx Sund mave, ligesom der er udgivet en del kogebøger der udelader laktose, sukker eller gluten. Eksempler på kogebøger, hvor alle tre typer er udeladt: Naturlig mad, Femme food og .