Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Maze runner - dødskuren


Beskrivelse


Science fiction. Thomas har mistet alt, nu er det endelig slut. Prøvelserne er overstået. Som et sidste led i jagten på en kur mod udbruddet, vil WICKED give Thomas og de andre deres hukommelse tilbage. Men er det det de ønsker? Thomas ved, han ikke kan stole på WICKED og han vil gøre alt for at redde sine venner.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 26. maj 2015

Så er den her - "Maze runner - dødskuren" er afslutningen på "Maze runner" trilogien. Og sikke en afslutning, her er spænding og action fra start til slut. Serien er for unge fra ca 13 år.

WICKED jagter stadig en kur mod udbruddet og som et sidste led i forsøget, vil de give Thomas og de andre lysboere deres hukommelse tilbage. Thomas husker dog nok til at vide, at han ikke kan stole på noget af det folkene fra WICKED siger og gør. Han undslap labyrinten, han klarede sig igennem infernoet og endnu engang er han parat til at gøre alt for at redde sine venner. Det lykkedes Thomas og et par af de andre at flygte og endnu en gang bliver de kastet ud i noget af et mareridt. Sandheden viser sig at være mere frygtindgydende end de kunne forestille sig.

"Dødskuren" fortsætter i samme høje tempo som de to forgående bind i serien. Jeg var nødt til lige at læse et kapitel mere og så et til, drevet frem af trangen til at finde ud af hvordan Thomas og vennerne klarede sig. Bogen er virkelig godt skrevet og de mange korte kapitler er med til at drive historien frem i et hæsblæsende tempo. Slutningen efterlader dog flere spørgsmål end den besvarer.

Kan du lide denne serie vil du også kunne lide fx Marie Lus LegendDivergent. Bind 1 : Afvigeren eller Roths Divergent. [Bind] 1Kan du lide denne serie vil du også kunne lide fx Marie Lus Legend eller Roths Divergent. [Bind] 1.


litteratursiden.dk

d. 19. juni 2015

af

af

Arne Larsen

d. 19. juni 2015

Den enormt hypede og populære Maze Runner trilogi afsluttes nu med dette sidste bind. Den dystopiske Science Fiction historie byder igen på hæsblæsende action og nervepirrende spænding. Jorden er ble...


Weekendavisen

d. 19. juni 2015

af

af

Damian Arguimbau

d. 19. juni 2015