Bøger / skønlitteratur til børn / science fiction

Maze runner - feberen


Beskrivelse


Science fiction. Naturkatastrofer og en epidemi har ødelagt verden. Organisationen WICKED fanger og hjernevasker drengen Thomas, og de bygger derefter en kæmpe labyrint, hvor andre immune børn skal leve og dø, som testpersoner, i håb om at finde en kur.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2017

af

af

Julie Arndrup

d. 13. jan. 2017

En ny forhistorie til Maze Runner trilogien. Hvorfor byggede Thomas og WICKED-Labyrinten, hvem er Gruppe B og hvilken side er Thomas og Teresa egentlig på? For alle, der elsker science fiction og spænding, fra 13 år og op.

Historien starter med Jordens endeligt. Naturkatastrofer har smadret verden, epidemien bryder ud og feber får mennesker til at gå amok. Ud af kaos vokser organisationen WICKED, der indsamler immune børn i håb om at finde svar og måske en kur mod feberen. Thomas er noget helt særligt og bliver derfor trænet til at hjælpe WICKED. De sletter hans hukommelse, hjernevasker ham og sætter ham i gang med at bygge en kæmpe labyrint, sammen med pigen Teresa. Her skal de andre børn leve og dø, som testpersoner. Thomas får dog alvorlige tvivl om hele projektet og hans loyalitet bliver sat voldsomt på prøve. Der er kommet en anden prequel før denne, nemlig Maze runner - udbruddet, som dækker andre dele af forhistorien.

En utrolig spændende forhistorie til hele Maze runner universet. Det er meget tilfredsstillende at få svar på flere af de spørgsmål trilogien efterlod, og der er spænding og fuld fart fra side et. Det anbefales i den grad at bogen læses efter de fire foregående i universet, da der ellers er mange spoilers.

Hvis man godt kan lide science fiction med hemmeligheder og unge helte, findes der rigtig mange serier. Fx Divergent. [Bind] 1 serien eller Hunger games-trilogien, der starter med DødsspilletDivergent. Bind 1 : AfvigerenDødsspilletHvis man godt kan lide science fiction med hemmeligheder og unge helte, findes der rigtig mange serier. Fx Divergent. [Bind] 1 serien eller Hunger games-trilogien, der starter med .


litteratursiden.dk

d. 10. feb. 2017

af

af

Arne Larsen

d. 10. feb. 2017

Endnu en forhistorie til den populære Maze Runner trilogi, som giver svar på en lang række spørgsmål. Maze Runner bøgerne er blevet James Dashners helt store gennembrud, og hans romanserie, som er i e...


Proxima

Nr. 103 (2018)

af

af

Niels Dalgaard (f. 1956)

Nr. 103 (2018)